Søg
Status Frekvens
a Til tiden
30 min.
b Til tiden
30 min.
c Til tiden
30 min.
f Til tiden
30 min.
Kører ikke
bx e h
Om os
Pendler blev startet af en studerende, der til dagligt læser på IT-Universitet i København. Idéen kom en morgen, da han skulle løbe til Vallensbæk St, for at nå et S-tog til Nørreport. Den studerende ankommer forpustet til stationen, hvorefter han må erkende, at hans S-tog er blevet aflyst, og at det næste først afgår 13 minutter senere.

13 minutter er til at overkomme, men historien kunne være meget værre - og den kunne helt være undgået. Det ovennævnte tog var aflyst fra startstationen grundet en sporfejl inde i byen nogle timer tidligere. Det var kendt allerede inden den studerendes morgenmad, at toget ikke ville nå frem til Vallensbæk St.

Problemet er, at det er svært at kommunikere sådanne informationer ud til pendlerne i ordentlig tid. DSB tilbyder en SMS-service, der sender SMS'er i tilfælde af driftforstyrrelser, men disse er generiske og bliver kun sendt ud i begrænsede, prædefinerede intervaller af 2 timer (.. hvilket ofte ikke er tilstrækkeligt).

Pendler's mission er at nå ud til pendlerne, og give dem den komfort de fortjener. Gennem Pendler kan du få lige præcis den information du har brug for, på præcis den måde du vil have den.

Det er ikke altid nemt at være pendler - det vil vi gøre op med!
Copyright 2018 Pendler. All rights reserved.
Some data provided by Rejseplanen.
Terms of Use